İçeriğe geç

Trendyol Resmi Satıcı Rozeti Nasıl Alınır

Trendyol yetkili satıcı rozeti nasıl alınır?

Trendyol Başarılı Satıcı Rozeti’ni almak için neler gereklidir? Mağaza puanının son 6 ayda 9.0’ın altına düşmemesi ve son 6 ayın 4’ünde ortalama puanının 9.5 olması gerekir. Ürün puanının 4 olması gerekir.

Trendyolda güvenilir satıcı nasıl anlaşılır?

‍‍Trendyol satıcı puanınızı vurgulayan 3 renk vardır. Bu, satıcının olağanüstü performans gösterdiğini ve müşteri memnuniyetinin en üst düzeyde olduğunu sembolize eder. Yeşil renk, güvenilirliği ve yüksek kaliteyi temsil eder. Turuncu renk: 9 ile 8 arasındaki puanlar turuncu renkle ifade edilir.

Trendyol resmi satıcı nasıl olunur?

Trendyol Satıcı Paneli üzerinden talep ettiğiniz bilgileri girin. Satıcı Sözleşmesini indirin ve her sayfasını imzalayın. İmzaladığınız sözleşmeyi imza sirküleri ile birlikte 10 gün içinde Trendyol’a gönderin. Başvurunuz Trendyol tarafından onaylandıktan sonra satış yapmaya başlayabilirsiniz! 12 Temmuz 2024

Trendyol yetkili satıcı ne anlama gelir?

Yetkili Satıcı Rozeti: Bu etiket, müşterilerinizin mağazanızda güvenli bir şekilde alışveriş yapmasını sağlar. Yetkili satıcı rozetini almak için Trendyol ekibiyle iletişime geçmelisiniz. Ekiplere, sattığınız markanın yetkili satıcısı olduğunuzu kanıtlayan belgeleri sunmalısınız.

Trendyol yetkili satıcı belgesi nasıl alınır?

Trendyol Ürün Menüsü: Trendyol platformuna giriş yapın ve “Ürün” menüsüne gidin. Belge İşlemleri: “Ürün” menüsündeki “Belge İşlemleri” sekmesine tıklayın. Buradan marka tescil sürecini başlatabilirsiniz.

Başarılı satıcı rozeti nasıl alınır?

Başarılı bir satıcı rozeti için kriterler: Satıcı mağazası aktif olmalıdır. Son 6 ay boyunca ihlal puanını 12’nin altında tutun. Son 6 ayda müşteriler tarafından beğenilen, ortalama ürün ve satıcı derecelendirme puanı 4 olan ürünler sağlayın.

Satıcı Trendyol orijinal mi?

Trendyol’da satış yapan firmalar, iş ortaklığı ve reklam sözleşmesi kabul ederek, sattıkları ürünlerin orijinal olduğunu beyan etmektedir.

Trendyol çakma satar mı?

Sorunun kısa cevabı şudur: Evet, satabilirsiniz.

Trendyol mavi tik ne demek?

Moda kategorisinde (aksesuar, giyim, ayakkabı ve çanta) marka sahibi olan veya marka sahibi tarafından yetkilendirilmiş Onaylı Satıcı rozetine (mavi tik) sahip olan satıcılar, FMCG kategorisi ve Moda kategorisi hariç tüm kategorilerde marka sahibi olan satıcılar.

Trendyol yüzde kaç komisyon alıyor 2024?

Trendyol komisyon oranları 2024KategoriKomisyon oranlarıMarka KategoriKomisyonElektronik%5.50-%26%5.50-%19Ev%11.19-%21.36%15.25-%17.29Giyim%21.36%14.24-%17.29Hobi & Eğlence%10.17-%20.

Trendyol’da satıcı olmak kaç TL?

Trendyol’da satış yapmak için başvuru yaptığınız andan itibaren sizden mağaza kirası veya hizmet bedeli alınmayacaktır. Sadece online başvuru yaparak Trendyol’da ücretsiz mağazanızı açabilir ve satıcı olabilirsiniz.

Trendyol kadın girişimciden yüzde kaç komisyon alıyor?

Trendyol’un kadın destek programları, kadın girişimcilerin mağaza açmasına ve daha düşük komisyonlarla satış yapmasına olanak sağlıyor. Kadın girişimciler için komisyon oranları kategoriye göre %1,80 ile %5,50 arasında değişiyor.

Trendyol satıcı kargoyu kim öder?

Trendyol üzerinden yapılan satışlarda kargo masrafları satıcıya aittir. Kargo masrafları siparişe bağlı olarak hesabınızdan düşülür. Kesilen tutar ay sonunda sabit ücret olarak faturalandırılır.

Trendyol para kazandırır mı?

Günümüzde birçok kişi Trendyol’da para kazanmayı çevrimiçi para kazanmak için kullanıyor. İnsanlar Trendyol üzerinden satış yaparak veya Trendyol ile işbirliği yaparak para kazanabilirler.

Trendyol kadın girişimci nasıl olunur?

Trendyol’da KOBİ olmak için mağaza açmanız gerekmektedir. Ücretsiz mağaza açmak için Trendyol’un talep ettiği belgeleri sisteme yüklemeniz ve başvuruda bulunmanız gerekmektedir. Başvurunuz Trendyol ekibi tarafından onaylandıktan sonra KOBİ olabilir ve ürünlerinizi yükleyerek satışa başlayabilirsiniz.

Rozet yakaya nasıl takılır?

Yakaya, kişiler ait oldukları kurumun rozetlerini takarak kuruma olan bağlılıklarını sembolize ederler. Genellikle takım elbiseli erkekler tarafından ceketin sol yakasına iğnelenerek kullanılır.

Yetkili satıcı ne demek?

Bu, alıcılar tarafından satın alınan ürünleri satma ve kurma, bakımını yapma ve ortaya çıkabilecek herhangi bir arızayı onarma yetkisine sahip bağımsız bir kişi veya şirkettir. Yetkili satıcı olmak; mevcut işinizi ek gelirle desteklemek veya bir girişim başlatmak için iyi bir fırsat olabilir.

Trendyol satıcı paneli nasıl açılır?

Öncelikle Trendyol ortağına kayıt olmanız gerekmektedir. Trendyol’a kayıt olduktan sonra ortağın “Şimdi Trendyol ile Trendyol’da satıcı ol” butonuna tıklaması gerekmektedir. Daha sonra satmak istediğiniz paneli seçmeniz gerekmektedir. (Pazar yeri, market ve hızlı pazar seçimleri yapılabilir.)

Trendyol çakma ürün satar mı?

Platformumuzda şüpheli orijinalliğe sahip ürünlerin satışını önlemek için kontroller ve prosedürler uyguluyoruz. Platformumuzdaki ürünleri orijinallik kriterlerimizi karşıladıklarından emin olmak için kontrol ediyoruz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir